People

Monyx recruits Ulrike Elger as Compliance Officer

Monyx rekryterar Ulrike Elger som Compliance Officer. Ulrike Elger har varit verksam i finans- och revisionsbranschen över 20 år och kommer närmast från en anställning på Coeli AB i Stockholm och Coeli Asset Management S.A., Luxemburg, där hon har arbetat som Head of Compliance.

–Vi är glada att Ulrike har valt att börja arbeta hos oss på Monyx. Hennes gedigna erfarenhet inom finans- och fondbranschen både i Sverige och i Luxemburg blir en stor tillgång för oss, säger Johan Wagman, VD.

Ulrike Elger har gedigen branscherfarenhet som jurist och Compliance Officer. Hon har tidigare bl.a. arbetat på BISA S.A., Bankinvest Group i Luxemburg som Compliance & Legal Officer och på Svenska Revisorsamfundet SRS som föreningsjurist och rådgivningsansvarig. Ulrike har också under fem år varit ledamot i den europeiska skatteorganisationen Confederation Fiscale Europeenne CFE, skattekommittén.

– Jag ser fram emot att börja på Monyx i januari 2015 och hoppas att jag med min erfarenhet kommer att bidra till Monyx fortsatta utveckling, säger Ulrike Elger.

 

 

Kames Capital
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nordic Business Media AB
Corporate No.: 556838-6170
BOX 7285
SE-103 89 Stockholm, Sweden

VAT No.: SE-556838617001
Tel.:+46 (0) 8 5333 8688
Mob.: +46 (0) 7 06566688
email: info@nordsip.com

About NordSIP

NordSIP stands for Nordic Sustainable Investment Platform. The platform serves as the information link and connection hub between institutional investors and managers offering sustainable investment products, and as a reference point for the high interest across the asset management spectrum and beyond, viewed from the Nordics.

Subscribe to our Newsletter

Copyright © 2017 Nordic Business Media AB

To Top