Carlsberg Tops Økonomisk Ugebrev CSR Reporting List (ØU)

on

Carlsberg vinder med mindst mulig marginal Økonomisk Ugebrev Ledelses årlige Top 100 Rating af CSR Rapportering. Flere selskaber har gennem de seneste år formået at forankre CSR rapporteringen i flere formelle kvalitetskriterier som fx udvikling af factbook, der forsyner læserne med konkrete ESG-nøgletal. Det gælder fx Lundbeck og D/S Norden, der er med helt fremme i et førerfelt.

ISS, Novo Nordisk, Danske Bank, Lundbeck og Carlsberg tildeles alle maksimumscoren 13 i Økonomisk Ugebrev Ledelses årlige Top 100 Rating af CSR Rapportering, der på 11 konkrete målepunkter vurderer kvaliteten af CSR-rapporteringen i de 100 største børsnoterede selskaber.

- Promotion -

Partner message

In the midst of a global pandemic, Apple announced one of the corporate world’s most ambitious environmental blueprints – to reduce the climate impact of every Apple device to net zero by 2030. The plan involves cutting 75 per cent of the company’s existing carbon footprint, not only for its own business but also across the manufacturing supply chain and product life cycle.

Learn more

NordSIP Insights

Most read this week

AP7 Opens Tender for ESG and Voting Services

Stockholm (NordSIP) - On November 3rd, the default Swedish public pension fund AP7 launched a procurement process regarding ESG screening analysis, engagement proxy research...