Carlsberg Tops Økonomisk Ugebrev CSR Reporting List (ØU)

on

Carlsberg vinder med mindst mulig marginal Økonomisk Ugebrev Ledelses årlige Top 100 Rating af CSR Rapportering. Flere selskaber har gennem de seneste år formået at forankre CSR rapporteringen i flere formelle kvalitetskriterier som fx udvikling af factbook, der forsyner læserne med konkrete ESG-nøgletal. Det gælder fx Lundbeck og D/S Norden, der er med helt fremme i et førerfelt.

ISS, Novo Nordisk, Danske Bank, Lundbeck og Carlsberg tildeles alle maksimumscoren 13 i Økonomisk Ugebrev Ledelses årlige Top 100 Rating af CSR Rapportering, der på 11 konkrete målepunkter vurderer kvaliteten af CSR-rapporteringen i de 100 største børsnoterede selskaber.

- Promotion -

Partner message

The right combination of smart and innovative climate change exclusions lead to substantial improvements in carbon footprint.

Learn more

NordSIP Insights

Most read this week

Ilmarinen Seeds New Low Carbon Fund

NordSIP (Stockholm) - Finnish pension company Ilmarinen announced it seeded AXA IM’s new mutual fund, the AXA WF US High Yield Low Carbon Bonds Fund,...