Carlsberg Tops Økonomisk Ugebrev CSR Reporting List (ØU)

on

Carlsberg vinder med mindst mulig marginal Økonomisk Ugebrev Ledelses årlige Top 100 Rating af CSR Rapportering. Flere selskaber har gennem de seneste år formået at forankre CSR rapporteringen i flere formelle kvalitetskriterier som fx udvikling af factbook, der forsyner læserne med konkrete ESG-nøgletal. Det gælder fx Lundbeck og D/S Norden, der er med helt fremme i et førerfelt.

ISS, Novo Nordisk, Danske Bank, Lundbeck og Carlsberg tildeles alle maksimumscoren 13 i Økonomisk Ugebrev Ledelses årlige Top 100 Rating af CSR Rapportering, der på 11 konkrete målepunkter vurderer kvaliteten af CSR-rapporteringen i de 100 største børsnoterede selskaber.

- Promotion -

Partner message

Aviva Investors, the global asset management business of Aviva plc (‘Aviva’), has been awarded ‘A+’ and ‘A’ ratings by the United Nations Principles for Responsible Investment (PRI), the world’s leading proponent of responsible investing, as part of the organisation’s 2020 Assessment Reports for signatories.

Learn more

NordSIP Insights

Most read this week

Pandemic Renews Focus on Diversity and Inclusion

Stockholm (NordSIP) - As the global financial system continues to learn to live with COVID-19, evidence is starting to accumulate, suggesting the pandemic has...

Mapping Nordic Impact Fintechs