East Capital launches UCITS version of China A Shares strategy (Press Release)

East Capital launches UCITS version of China A Shares strategy (Press Release)

East Capital, en oberoende kapitalförvaltare specialiserad på tillväxt- och frontiermarknader, lanserar en UCITS version av sin framgångsrika China A-Shares fond.
”East Capital har funnits på plats i Asien sedan 2010, vilket gett oss en stark förståelse för investeringar i Kina och dess A-aktiemarknad. East Capital China A-shares är idag en alternativ investeringsfond som sedan starten 2013 levererat 54% i avkastning, och slagit index med 41% . Som en UCITS-fond blir den nu öppen för en bredare grupp av investerare, och vi ser omvandlingen som ett naturligt steg i utvecklingen av fonden”, säger Peter Elam Håkansson, ordförande i East Capital och ansvarig för investerings-verksamheten.

Handeln på de lokala börserna i Kina har under senare år underlättats tack vare reformer och intresset stiger i ljuset av att indexleverantören MSCI nyligen beslutat att inkludera A-aktier i sitt globala MSCI Emerging Markets Index.

http://www.eastcapital.com/sv-SE/Corporate/Pressrum/Pressmeddelanden/East-Capital-launches-UCITS-version-of-China-A-Shares-strategy/

 

- Promotion -
- Promotion -

More from the Web